Nuffnang Ads

Tuesday, March 10, 2015

20 Years of Love and Friendship : Srikandi 959


Most of us are still having the withdrawals syndrome – kesan Srikandi 959 Family Day sempena 20 tahun persahabatan dari Tingkatan 1 yang diadakan di The Kabin, Jeram, Kuala Selangor on 7th - 8th March, 2015.

Terima kasih untuk semua AJK yang bertugas dan memastikan perjalanan event ini berjaya. Thank you to my dormmates; Masz dan Ayin (serta Kasih yang comel) yang layan berborak sehingga 1.30 pagi.

Masih lagi tidur senyum kesan dari hujung minggu yang awesome, spending time with friends from secondary school; kawan-kawan yang sama-sama membesar, homesick together, stayed up until late at night, outings 11 kali setahun, larangan pijak rumput, fire drills, sukantara, qiamullail, kuliah subuh, sport’s day, class and dorm party, formal dinner yang wajib bawa fork and spoon, segala toings dan SMJM, round compound before berbuka puasa, tadarus beramai-ramai, tengok Jejak Rasul dibulan puasa, laung nama from block to block, senaman pagi, event Sumbangsih, bergegas ke KOOP untuk beli makanan after prep, bangun pagi awal demi nasi lemak yang super sedap masa weekend, dan banyak lagi kenangan bersama dan insyaAllah akan dikenang sampai bila-bila.

Thank you girls, for the memories.
*peluk ketat-ketat* #STF959

*Special thanks : Terima kasih kepada Encik Suami tersayang yang menjaga anak-anak dirumah dan izinkan isterinya ini ke reunion dan menjadi kanak-kanak Ribena berusia 13 tahun semula. Hiks. Love you!Photo credit to : Sanaa / Umi Farihah


No comments :